HomeTuin, Terras & Balkon

Duurzame en betaalbare tegels van keramiek

Wat maakt keramische tegels zo bijzonder?

Keramische tegels zijn een ongelofelijk hard materiaal. De combinatie van zand en klei zorgen ervoor dat de tegels hard worden tijdens het bakproces. De tegels worden gebakken op temperaturen tot 1250 graden. Door het extreem verhitten van de natuurlijke materialen ontstaat er een extreem hard, nieuw materiaal, namelijk keramiek. De foto print wordt voor het bakproces op de tegel gedrukt, wat ervoor zorgt dat dit niet zomaar slijt of vervaagt.  Doordat de tegels extreem worden verhit worden ze hard en kunnen ze goed tegen vorst en andere weersomstandigheden.

Naast de ongekende hardheid van keramische tegels zijn de tegels er in tal van uitvoeringen. Zo vindt u altijd een dessin, afmeting en afwerking die bij uw stijl past.  Zo kunt u kiezen voor tegels die haast niet van natuursteen of hout te onderscheiden zijn, maar ook voor stoere betonlook tegels.  Ons brede assortiment wordt uitgebreid tentoongesteld in onze showtuin in Ermelo. Wilt u komen kijken? Maak hier een afspraak.

Naast kwalitatieve materialen biedt TegelPRO een team aan experts, zo krijgt u advies op maat en zal de montage uitsluitend door vakmensen worden verzorgd. Zo ontnemen wij u al uw zorgen en hoeft u enkel te genieten van uw nieuwe terras of balkon.

Kom langs in onze showtuin voor persoonlijk advies. Onze adviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van kleuren, uitstralingen of legpatronen? Geen probleem, de keuze is groot en wij helpen u graag. Na het advies maken wij kosteloos en vrijblijvend een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

https://tegel-pro.nl/wp-content/uploads/2021/06/tegelpro-duurzame-balkons-van-keramiek-640x1280-2.jpg

Een zorgeloos terras

Keramische tegels zijn onderhoudsarm

Ook op de lange termijn hoeft u zich geen zorgen te maken over uw terras of balkon. Keramische tegels zijn onderhoudsarm en slijtvast. Door het vlakke oppervlak en het bakproces hecht vuil zich niet tot nauwelijks aan de tegels en zijn ze dus makkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn keramische tegels zeer sterk en kunnen in de meeste gevallen een gewicht dragen van meer dan 1000 kilo per m².

Keramische tegels hebben een lange levensduur, u kunt er wel 30 jaar plezier van hebben. Dit komt doordat de tegels extreem hard zijn. Ook zijn de tegels slijtvast, omdat de toplaag wordt meegebakken in de oven wat zorgt voor een extra sterke afwerking. Door exclusief gebruik te maken van keramische tegels kunnen wij garanties afgeven op de tegels van +/- 10 jaar.

In de productspecificatie treft u alle product specifieke informatie. » Bekijk tegelassortiment

TegelPRO - duurzame keramische tegels voor balkon en dakterras
TegelPRO - betegelingen voor uw balkon en terras

Binnen en buiten één geheel

Geniet van optimaal wooncomfort

Door voor een tegel te kiezen die past bij uw interieur kunt u binnen en buiten harmonieus in elkaar laten overlopen. Zo creëert u optimaal wooncomfort.  Naast de uitstraling van de tegel is ook het legpatroon belangrijk.  Kies bijvoorbeeld voor een klassiek legpatroon of halfsteensverband voor een rustige uitstraling. Liever iets speelser? Ga dan voor diagonaal of wildverband.

Afhankelijk van de tegelsoort, maat en uitstraling creëert u in combinatie met het legpatroon een terras wat bij uw woonwensen past. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de mooiste combinaties op basis van onderstaande legpatronen:

Hoogteverschil? Geen probleem!

Wij werken met een tegeldraagsysteem

Het is niet altijd mogelijk om de keramische tegels direct op de ondergrond te verwerken. Sommige omstandigheden vragen om een andere oplossing. Tegeldragers kunnen dan goed van pas komen. Tegeldragers kunnen ook gebruikt worden waar de ondergrond veel hoogteverschil heeft, dit kan dan worden opgevangen waardoor u toch een vlak terras heeft.

Tegeldragers zorgen voor een goede afwatering en geluidsdemping.  Daarnaast zijn ze in verschillende hoogtes leverbaar en kunnen ze worden afgesteld per situatie. Denkt u tegeldragers nodig te hebben? Onze TegelPRO’s adviseren u graag over de mogelijkheden.

TegelPRO - keramische tegels voor terras en balkon
TegelPRO - betegelingen voor uw balkon en terras

Uw wens, onze zorg

Wij gaan graag een stapje verder

Bij TegelPRO stellen we de wensen van de klant voorop. Ook vóór en na de aankoop. Zo kunnen wij het slopen en afvoeren van het oude terras verzorgen maar ook het onderhoud aan het nieuwe terras.

Wij vinden het belangrijk dat u te allen tijde tevreden bent en kunt genieten van uw terras of balkon. Om u volledig te ontzorgen bieden wij periodiek onderhoud aan. Zo heeft u zelf geen omkijken naar uw terras, en ziet het er altijd netjes uit.

Tijdens het periodieke onderhoud reinigen wij het tegeloppervlak vakkundig en maken we gebruik van de beste onderhoudsmiddelen. Onze vakmannen zijn VCA opgeleid en hebben oog voor veiligheid, omgeving en milieu.

SNEL CONTACT OPNEMENGemakkelijk en snel een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen. Wij reageren vaak al binnen een uur!

  Als u foto's toevoegt dan kunnen wij u gemakkelijker en sneller een offerte uitbrengen, omdat wij hierdoor direct een duidelijk beeld van uw situatie krijgen. Klik hieronder op "blader door de bestanden" om nu foto's te uploaden. (optioneel)

  Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter en sneller wij u een gepaste offerte kunnen uitbrengen. Voer daarom hieronder zoveel mogelijk informatie in die uw situatie verduidelijkt.

  UW WENS, ONS PLEZIEREen PRO balkon in vier stappen

  Stap 1
  Laat u inspireren, selecteer tegels die u mooi vindt, en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.
  Stap 2
  Onze experts bekijken uw aanvraag en bieden u een passende prijsopgave aan.
  Stap 3
  Indien u de offerte goedkeurt nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.
  Stap 4
  Onze TegelPRO komt langs voor het vakkundig aanleggen van uw balkon. Dit kan vaak al binnen 1 dag.

  Tijd om te genieten van uw buitenverblijf. Wij bieden voor elk situatie een oplossing op maat.

  Onderhoudsvrij en vakkundig strak aangelegd.

  TegelPRO gelooft in het totaal ontzorgen van de klant en neemt u daarom graag alles uit handen. U kiest, wij draaien. Van aankoop tot uitvoering en van nazorg tot onderhoud. Door het complete scala van diensten, heeft u bij TegelPRO één aanspreekpunt voor de gehele betegeling van uw balkon of terras.

  Al jaren een begrip op de Veluwe
  De beste oplossing voor de beste prijs
  Deskundige uitleg en plezierig contact
  VCA gecertificeerd
  Prettig werken met oog voor omwonenden
  Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven

  VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

  https://tegel-pro.nl/wp-content/uploads/2021/08/TegelPRO-Keramische-Tegels-Inspiratie-Betonlook-1-1.jpg

  OVER ONSTegelPRO - luxe keramische tegels
  voor uw terras en balkon

  Geniet van uw buitenverblijf
  tegelpro balkons 3
  https://tegel-pro.nl/wp-content/uploads/2021/03/logo-tegelpro.png

  TegelPRO biedt luxe, onderhoudsarme keramische tegels voor uw terras en balkon. Van inspiratie tot aanleg kunt u voor één all-in prijs voor elke situatie bij ons terecht. www.tegel-pro.nl

  https://tegel-pro.nl/wp-content/uploads/2021/06/logo-gevelpro.png

  GevelPRO is uw specialist in voegwerk en gevelbeheer. Wij zijn experts in het herstellen van voegwerk en het renoveren en reinigen van gevels voor bedrijven, particulieren, en monumentale panden. www.gevel.pro

  WAT IS UW VRAAG?Wij staan u graag te woord

  WERKTIJDEN
  Ma - Za 8.00 - 19.00
  Zondag gesloten
  Laat u terugbellen
  LOCATIE
  Van Oldenbarneveldstraat 134
  3882 CH, Putten
  Stuur een bericht
  Uw vrijblijvende offerte (geen betaling nodig)
  Uw offerte is momenteel leeg. Voeg producten toe.
  0