Collecties

Bij TegelPRO begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om het ontwerpen van hun buitenverblijf.

Daarom hebben we zorgvuldig verschillende collecties keramische tegels samengesteld. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste tegel kunt vinden die past bij uw situatie en wensen.

Bekijk en ontdek verschillende collecties

Bij TegelPRO vindt u altijd de juiste oplossing voor uw buitenverblijf dankzij onze verschillende collecties keramische tegels. Of u nu op zoek bent naar de duurzaamheid van GeoCeramica, de natuurlijke uitstraling van DUE, de warme uitstraling van Cerasun, de unieke uitstraling van Emirates of de stijlvolle eenvoud van Jurupa, we hebben voor elk wat wils.

Onze tegels zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor verschillende toepassingen, zoals terrassen, opritten, paden en entrees. Laat ons team van experts u adviseren over de beste keuze voor uw specifieke situatie.

Bekijk hieronder een greep uit ons ruime assortiment keramische tegels. Wij hebben nog honderden andere tegels op voorraad in onze showtuin. Kom gerust langs om te kijken!

Ceramaxx

Dankzij digitale druktechnologie zijn de designs van deze tegels vrijwel niet te onderscheiden zijn van natuursteen, beton en hout. Elk ontwerp is zorgvuldig geselecteerd en exclusief ontwikkeld om een unieke uitstraling te garanderen.

DUE

Deze prachtige tegels van zijn geïnspireerd door de schoonheid van natuursteen en bieden de authentieke uitstraling en textuur van dit organische materiaal, maar dan natuurlijk met alle voordelen van keramiek.

Cerasun

Cerasun is een geavanceerde oplossing die voldoet aan al uw behoeften voor buitentoepassingen. Deze innovatieve keramiek-beton verbinding biedt talloze voordelen en is zeer gebruiksvriendelijk.

Geo

Geoceramica keramische tegels zijn een unieke innovatie in de wereld van tuin- en terrastegels. Deze tegels combineren de voordelen van keramiek en beton in één product.

Jurupa

De Jurupa collectie mag niet ontbreken in ons assortiment. Jurupa is een prachtige collectie keramische tegels die een tijdloze uitstraling combineren met duurzaamheid en veelzijdigheid.

Ceranova

Ceranova is de belichaming van kwaliteit en esthetiek als het gaat om keramische tegels. Met geavanceerde productietechnieken en innovatieve materialen bieden Ceranova keramische tegels een unieke combinatie van schoonheid en functionaliteit.

Emirates

De Emirates collectie biedt hoogwaardige keramische tegels met een prachtig Europees design tegen een verrassend betaalbare prijs. Geniet van betaalbare luxe zonder uw budget te overschrijden.

TerraTops

De TerraTops collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw terras of buitenruimte naar wens vorm te geven. Daarnaast zijn deze vriendelijk geprijsde tegels gemakkelijk te leggen.

Ontdek ook de verschillende stijlen

Of u nu op zoek bent naar een tegel met een authentieke steenlook, een warme houtlook, een strakke betonlook, of een elegante marmerlook, wij hebben het allemaal.