Duurzaamheid

Bij TegelPRO vinden we duurzaamheid erg belangrijk. We willen de mooiste buitenverblijven creëren, maar we willen ook dat onze producten en diensten op een verantwoorde manier worden geproduceerd en gebruikt.

Daarom hebben we gekozen voor het werken met keramische tegels. Deze tegels hebben vele voordelen op het gebied van duurzaamheid.

Onze blik op duurzaamheid

  • Veilig werken met oog voor milieu en omgeving

Als u ervoor kiest om uw buitenverblijf door TegelPRO te laten aanleggen met keramische tegels, dan kunt u erop vertrouwen dat dit op een duurzame manier gebeurt.

Bij TegelPRO hechten we veel waarde aan duurzaamheid en streven we ernaar om onze activiteiten zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. We begrijpen dat het beschermen van het milieu en het bevorderen van een duurzame toekomst essentieel zijn, en daarom hebben we verschillende initiatieven en maatregelen geïmplementeerd om onze impact te verminderen.

Duurzaam werken bij TegelPRO

Veilig werken
Veiligheid staat bij TegelPRO hoog in het vaandel, omdat goede werkomstandigheden nu eenmaal zorg dragen voor werk van hoge kwaliteit. Doordat wij in het bezit zijn van ons VCA-certificaat kunnen wij onze opdrachtgevers ervan verzekeren dat het werk veilig wordt uitgevoerd en dat we letten op de gezondheid van zowel onze medewerkers als omstanders en de omgeving. Dit doen we door te werken met milieuvriendelijke materialen en persoonlijke veiligheid uit te dragen in al het werk dat we verrichten.

Duurzame materialen
We selecteren zorgvuldig de producten die we gebruiken en geven de voorkeur aan materialen die voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen. We werken samen met leveranciers die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen en het gebruik van gerecyclede of hernieuwbare materialen. Door te kiezen voor duurzame materialen, dragen we bij aan het verminderen van de uitputting van natuurlijke hulpbronnen.

Afvalbeheer en recycling
We hanteren een strikt afvalbeheerbeleid om de hoeveelheid afval die we produceren tot een minimum te beperken. We scheiden en recyclen materialen zoals verpakkingsmateriaal, bouwafval en andere restmaterialen om zo min mogelijk bij te dragen aan stortplaatsen. Daarnaast stimuleren we hergebruik en upcycling waar mogelijk, bijvoorbeeld door oude tegels een nieuw leven te geven in andere projecten.

Keramische tegels
Keramische tegels staan bekend om hun duurzaamheid en milieuvriendelijke eigenschappen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Zo hebben een lange levensduur, worden milieuvriendelijk geproduceeerd, zijn gemakkelijk te onderhouden, en bovendien recyclebaar.