Nog meer inspiratie nodig?

  • Bekijk de brochures van onze leveranciers en tegel fabrikanten

Bij TegelPRO werken we nauw samen met verschillende gerenommeerde fabrikanten van keramische tegels. Dankzij deze samenwerking hebben we een uitgebreid assortiment keramische tegels tot onze beschikking. Ons aanbod is zo groot dat het onmogelijk is om alles op onze website te plaatsen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om meer te weten te komen over het zeer uitgebreide aanbod van onze leveranciers via hun brochures.

We zijn trots om samen te werken met fabrikanten zoals “Redsun” en “Michel Oprey & Beisterveld”. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en diversiteit aan stijlen en ontwerpen. Door hun brochures in te zien, krijgt u een beter beeld van de verschillende mogelijkheden en kunt u inspiratie opdoen voor uw tegelproject.

Klik op de knoppen hieronder om toegang te krijgen tot de brochures van onze fabrikanten. Heeft u hierover vragen, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van de gewenste informatie en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste tegels voor uw project.

Michel Oprey & Beisterveld

Redsun