Clicky

Over ons - TegelPRO
 

HomeOver ons

TegelPRO is al jaren een begrip op de Veluwe en omstreken

Specialistisch vakmanschap staat bij TegelPRO op nummer 1

TegelPRO is zelfstandig midden klein bedrijf, gevestigd in Putten (Gelderland), werkzaam in heel Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring in de tuin- en woningbouw zijn we erin geslaagd om onze kennis en kunde te vertalen naar onze onderneming.

In 2020 is het idee ontstaan om zowel de mooiste tegels als vakkundige aanleg als een service met één all-in prijs aan te bieden. Dit vanuit de passie om mooie maatwerk projecten af te leveren en de toenemende vraag naar totaaloplossingen. TegelPRO maakt gretig gebruik van bestaande producten en eigentijdse trends om uw (dak)terras of balkon weer te laten stralen, en u elke dag te laten genieten van uw buitenverblijf.

TegelPRO gelooft in het totaal ontzorgen van de klant en neemt u daarom graag alles uit handen. U kiest, wij draaien. Van aankoop tot uitvoering en van nazorg tot onderhoud. Door het complete scala van diensten, heeft u bij TegelPRO één aanspreekpunt voor de gehele betegeling van uw balkon of terras.

TegelPRO is ook een groeiend bedrijf welke openstaat voor zakelijke partners / leveranciers. Daarnaast leiden wij ook graag startende leerlingen op en is het mogelijk om bij ons stage te lopen. Wij hebben een no-nonsens mentaliteit en staan achter de kwaliteit van onze producten en dienstverlening.

Al onze medewerkers zijn VCA gediplomeerd en werken veilig volgens de richtlijnen van de veiligheid checklist aannemers. U kunt ook bij ons terecht voor gevelbeheer en onderhoud, via GevelPRO.

0123456789001234567890+
Jaar ervaring
0123456789001234567890
Succesvolle projecten
012345678900123456789001234567890+
Tevreden opdrachtgevers
https://tegel-pro.nl/wp-content/uploads/2021/06/tegelpro-duurzame-balkons-van-keramiek-640x1280-over-ons2.jpg

TegelPRO laat u weer genieten van uw balkon en terras

Tegen scherp geprijsde tarieven kunt u van inspiratie tot aanleg bij ons terecht.
SCHERPE PRIJZEN
In ons tegelassortiment vindt u gegarandeerd de laagste tegelprijs per vierkante meter. Zo weet u na een bezoek aan onze website al snel waar u aan toe bent.
VEELZIJDIG AANBOD
Wij bieden een breed assortiment aan tegels welke toepasbaar zijn op vrijwel ieder type balkon en terras. Onze specialisten adviseren u graag welk type tegel het beste bij uw situatie past.
LEVERING & AANLEG
Ook voor de levering en aanleg van uw keramische terras kunt u bij TegelPRO terecht. Onze specialisten benaderen elk project als wederom een unieke kans om u te laten genieten van uw terras of balkon.
SERVICE & GARANTIE
Keramische tegels zijn onderhoudsarm, maar af en toe een poetsbeurt kan geen kwaad. Geen zorgen, ook voor de nazorg en onderhoud van uw balkon kunt u bij ons terecht.
TegelPRO - veilig werken - VCA gecertificeerd

Veilig en prettig werken

Wij werken altijd in een veilige omgeving voor zowel werknemers en omwonenden als het milieu.

Veiligheid staat bij TegelPRO hoog in het vaandel, omdat goede werkomstandigheden nu eenmaal zorg dragen voor werk van hoge kwaliteit. Doordat wij in het bezit zijn van ons VCA-certificaat kunnen wij onze opdrachtgevers ervan verzekeren dat het werk veilig wordt uitgevoerd en dat we letten op de gezondheid van zowel onze medewerkers als omstanders en de omgeving. Dit doen we door te werken met milieuvriendelijke materialen en persoonlijke veiligheid uit te dragen in al het werk dat we verrichten.

UW WENS, ONS PLEZIEREen PRO balkon in vier stappen

Stap 1
Laat u inspireren in onze webshop en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.
Stap 2
Onze experts bekijken uw aanvraag en bieden u een passende prijsopgave aan.
Stap 3
Indien u de offerte goedkeurt nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.
Stap 4
Onze TegelPRO's komen vakkundig uw buitenverblijf aanleggen. Dit kan vaak al binnen 1 dag.

Tijd om te genieten van uw buitenverblijf. Wij bieden voor elk situatie een oplossing op maat.

Onderhoudsvrij en vakkundig strak aangelegd.

TegelPRO gelooft in het totaal ontzorgen van de klant en neemt u daarom graag alles uit handen. U kiest, wij draaien. Van aankoop tot uitvoering en van nazorg tot onderhoud. Door het complete scala van diensten, heeft u bij TegelPRO één aanspreekpunt voor de gehele betegeling van uw balkon of terras.

Al jaren een begrip op de Veluwe
De beste oplossing voor de beste prijs
Deskundige uitleg en plezierig contact
VCA gecertificeerd
Prettig werken met oog voor omwonenden
Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

https://tegel-pro.nl/wp-content/uploads/2021/08/TegelPRO-Keramische-Tegels-Inspiratie-Betonlook-1-1.jpg

OVER ONSTegelPRO - luxe keramische tegels
voor uw terras en balkon

Geniet van uw buitenverblijf
tegelpro balkons 3
https://tegel-pro.nl/wp-content/uploads/2021/03/logo-tegelpro.png

TegelPRO biedt luxe, onderhoudsarme keramische tegels voor uw terras en balkon. Van inspiratie tot aanleg kunt u voor één all-in prijs voor elke situatie bij ons terecht. www.tegel-pro.nl

https://tegel-pro.nl/wp-content/uploads/2021/06/logo-gevelpro.png

GevelPRO is uw specialist in voegwerk en gevelbeheer. Wij zijn experts in het herstellen van voegwerk en het renoveren en reinigen van gevels voor bedrijven, particulieren, en monumentale panden. www.gevel.pro

WAT IS UW VRAAG?Wij staan u graag te woord

WERKTIJDEN
Ma - Za 8.00 - 19.00
Zondag gesloten
Laat u terugbellen
LOCATIE
Van Oldenbarneveldstraat 134
3882 CH, Putten
Stuur een bericht
× WhatsApp Met Ons