Showtuin

Onze showtuin is ontworpen om u te inspireren en u te helpen bij het realiseren van uw droomproject.

Of u nu een dakterras, balkon of tuin wilt aanleggen, wij hebben een uitgebreide collectie luxe keramische tegels die aan al uw wensen voldoen.

Als u graag langs wil komen in onze showtuin, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken.

Deskundig advies op maat

  • Onze experts begeleiden u graag naar een prachtig eindresultaat

Terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie, zullen onze medewerkers met plezier met u meedenken over de perfecte aanleg van uw buitenverblijf.

Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke uitstraling of juist een warme, natuurlijke sfeer wilt creëren, wij hebben de tegels die aan uw esthetische en functionele behoeften voldoen. Ons team van experts heeft ruime ervaring en kan u voorzien van waardevol advies om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.

Uw droomproject binnen handbereik

Alle kleuren, formaten en patronen op een rijtje
In onze showtuin kunt u niet alleen verschillende keramische tegels bekijken, maar ook de mogelijkheden voor patronen, legmethoden en randafwerkingen verkennen. We begrijpen dat elk project uniek is en dat uw buitenverblijf een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl en smaak. Daarom nemen we elke klus met enthousiasme aan en doen we ons uiterste best om uw droomproject te realiseren.

Maak uw droomproject werkelijkheid
Of u nu een kleine patio wilt opknappen of een uitgebreide tuinrenovatie plant, onze showtuin biedt de perfecte gelegenheid om ideeën op te doen en de mogelijkheden te verkennen. We nodigen u uit om langs te komen en te zien hoe onze keramische tegels uw buitenruimte kunnen transformeren. Met hun duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetische aantrekkingskracht zijn keramische tegels een uitstekende keuze voor elk buitenverblijf.

Kom langs om te kijken!
Onze showtuin in Ermelo is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige keramische tegels en deskundig advies. Maak een afspraak, laat u inspireren en realiseer uw droomproject.

Ons team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste tegels tot het ontwerpen van de perfecte lay-out. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in onze showtuin in Ermelo!