Onze werkwijze

Bij TegelPRO streven we ernaar om aan de unieke behoeften van elke klus te voldoen. Of het nu gaat om een klein balkon of een groot terras, we leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Met enthousiasme grijpen we elk project aan als een kans om de dromen van onze klanten te verwezenlijken.

Zo gaan wij te werk…

  • Samen met u maken wij uw droomproject werkelijkheid

Bij TegelPRO begrijpen we dat elke klus uniek is. Of het nu gaat om een klein balkon of een groot terras, wij leveren maatwerk om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om oplossingen op maat te bieden voor elke situatie.

Met enthousiasme elk project aangrijpen Bij TegelPRO zien we elk project als een kans om de droom van onze klanten te realiseren. Wij zijn gepassioneerd en toegewijd om de hoogste kwaliteit en service te bieden, en we doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Ons proces

Bij TegelPRO streven we naar een gestroomlijnde werkwijze, waarbij we transparantie, efficiëntie en klanttevredenheid centraal stellen. Vanaf het eerste contact tot aan de nazorg streven we ernaar om uw buitenverblijfproject soepel en succesvol te laten verlopen.

Onze werkwijze begint met het verkrijgen van alle benodigde informatie, zoals het aantal vierkante meters van het buitenverblijf. Vervolgens gaan we aan de slag met het opvragen van de gewenste tegels en producten en bepalen we intern de kostprijs en extern de aanbiedingsprijs voor de klant. Indien de gewenste tegel niet beschikbaar is, zoeken we naar alternatieven.

Daarna maken we een gedetailleerde offerte op basis van een calculatie en een rekenblad met onder andere het arbeidsloon, de kosten voor materieel en materiaal. Zodra de klant de overeenkomst tekent, betaalt deze een aanbetaling van 50% en start het uitvoeringsproces. Onze werkvoorbereiding bewaart het getekende contract en houdt alle correspondentie bij.

Het uitvoeringsproces wordt geleid door onze voorman/uitvoerder Johan, die de werkbon ontvangt met de offerte, werktekening en rekenblad. Hij stemt met de klant de definitieve aankomsttijd en aanbrengdatum af en zorgt voor het benodigde materieel en materiaal. Het werk wordt uitgevoerd door ons ervaren team, dat ervoor zorgt dat de werkplek schoon wordt achtergelaten.

Na voltooiing van het werk vindt de oplevering plaats. Het opleverformulier wordt wederzijds getekend en eventuele restpunten en afspraken worden vastgelegd. De klant betaalt het resterende bedrag binnen de afgesproken termijn. Onze afdeling uitvoering staat ook na de oplevering klaar om vragen te beantwoorden en garanties te bieden.

Bij TegelPRO streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige tegelwerken te leveren, maar ook om een uitstekende service te bieden gedurende het gehele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.