Collecties:
DUE

De DUE keramische tegels zijn een verrijking van ons assortiment.

Deze prachtige tegels van fabrikant Redsun zijn geïnspireerd door de schoonheid van natuursteen en bieden de authentieke uitstraling en textuur van dit organische materiaal, maar dan natuurlijk met alle voordelen van keramiek.

DUE: harmonieuze combinatie van natuursteen en keramiek

Met de DUE tegels kunt u genieten van dezelfde hardheid en duurzaamheid als traditionele keramische tegels, maar met de esthetiek van natuursteen.

Het unieke productieproces van de DUE tegels verbindt een keramische toplaag met een laag natuursteen, resulterend in een tegel met een uniek uiterlijk en voelbare structuur. Bovendien zijn de DUE tegels bestand tegen krassen, vlekken en vorst. Dankzij deze eigenschappen zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Met diverse kleuren en formaten beschikbaar, passen de DUE tegels perfect bij elk interieur en exterieur. Hun tijdloze uitstraling zorgt ervoor dat ze jarenlang meegaan en bijdragen aan de waarde van uw woning.

Bekijk hieronder een greep uit de collectie DUE keramische tegels. Wij hebben nog honderden andere tegels op voorraad in onze showtuin. Kom gerust langs om te kijken!

Tijdloze charme voor elke buitenruimte

  • Fabrikant: REDSUN

Naast hun indrukwekkende eigenschappen en duurzaamheid, hebben de DUE keramische tegels ook een prachtig design dat elke ruimte verrijkt. De combinatie van natuursteen en keramiek resulteert in tegels met een unieke esthetiek, waarbij de natuurlijke nuances en texturen van steen perfect worden nagebootst. Of je nu een moderne, klassieke of rustieke stijl verkiest, de DUE tegels bieden een tijdloze charme die elke omgeving verfraait.

Behalve hun schoonheid en duurzaamheid zijn de DUE tegels ook milieuvriendelijk. Het productieproces van keramische tegels is van nature al duurzaam, omdat het gebruikmaakt van natuurlijke materialen en weinig afval genereert. Bovendien zijn de DUE tegels voorzien van het Ecolabel, wat betekent dat ze met respect voor het milieu en de gezondheid van consumenten worden geproduceerd.

Kortom, de DUE keramische tegels zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, prachtige en milieuvriendelijke optie voor de betegeling van uw balkon of dakterras. Breng een bezoek aan TegelPRO om de verschillende mogelijkheden te bekijken en vraag onze experts om advies. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tegel voor uw project.

Creatieve vrijheid voor uw balkon of terras

De DUE keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, waardoor u de volledige vrijheid hebt bij het ontwerpen van uw balkon of dakterras. Of u nu de voorkeur geeft aan een uniforme uitstraling met één kleur of juist speelse patronen wilt creëren met verschillende formaten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast hun functionele en esthetische voordelen dragen de DUE tegels ook bij aan de veiligheid van uw balkon of dakterras. De tegels bieden een uitstekende antislipwerking, zelfs als ze nat zijn, waardoor je een stevige grip hebt, zelfs bij regenachtig weer. Dit verhoogt de veiligheid en geeft u gemoedsrust bij het gebruik van uw buitenruimte.

Of u nu een balkon of dakterras wilt transformeren tot een oase van rust, de DUE keramische tegels bieden de perfecte combinatie van design, duurzaamheid en functionaliteit. Ze voegen niet alleen een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte, maar zorgen ook voor een onderhoudsarme en veilige omgeving waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Laat u inspireren door de mogelijkheden van de DUE tegels en creëer een buitenruimte die uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Wilt u meer collecties bekijken?

TegelPRO biedt een ruime keuze collecties van verschillende fabrikanten. Zo vindt u altijd de juiste tegel voor uw situatie.