Stijlen:
Betonlook

Door voor een keramische betonlook tegel te kiezen creëert u een stoere urban uitstraling zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verkleuring, vorst of het storten van een betonnen vloer op uw terras.

Zo heeft u dus wel de uitstraling die u zoekt, zonder de lasten van een echte betonnen vloer.

Betonlook: terug van weggeweest

De betonnen vloer wordt steeds populairder, zowel binnen als buiten. Van oorsprong komt deze stijl uit de loft woningen van New York City. De Urban-feel die de vloer met zich meebrengt is uniek en zorgt voor een stoere maar elegante basis. De tegels worden veelal uitgevoerd in grijstinten, dat maakt dat ze naast stoer en elegant ook neutraal en tijdloos zijn. Hierdoor zijn keramische betonlook tegels eenvoudig te combineren met verschillende stijlen en meubels.

Door voor een keramische betonlook tegel te kiezen creëert u wel de stoere urban uitstraling zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verkleuring, vorst of het storten van een betonnen vloer op uw terras. Daarbij zijn de tegels makkelijk in onderhoud, bestand tegen vorst, regen en verkleuren ze niet door zonlicht. Zo heeft u dus wel de stoere betonlook die u zoekt, zonder de lasten van een echte betonnen vloer.

Bekijk hieronder een greep uit ons ruime assortiment betonlook tegels. Wij hebben nog honderden andere tegels op voorraad in onze showtuin. Kom gerust langs om te kijken!

Creëer een luxueuze, urban uitstraling

  • Elegant & Rustiek | Strak & Modern | Highlights & Contrasten | Exclusiviteit

Deze tegels brengen de ruwe schoonheid van beton naar uw buitenruimte, waardoor een industriële en minimalistische esthetiek ontstaat. Ze worden gekenmerkt door hun unieke textuur en authentieke betonpatroon, waardoor ze een visueel interessant element toevoegen aan uw dakterrasontwerp. Of u nu houdt van een strakke en moderne uitstraling of juist een meer industriële sfeer wilt creëren, betonlook keramische tegels bieden de flexibiliteit om aan uw ontwerpvoorkeuren te voldoen.

Betonlook keramische tegels kunnen worden gecombineerd met verschillende elementen en accessoires om een persoonlijke en unieke buitenruimte te creëren. Ze harmoniëren prachtig met natuurlijke materialen zoals hout en planten, maar passen ook goed bij moderne en minimalistische designelementen. Of u nu een strakke en ingetogen stijl verkiest of juist een meer gedurfde en statement-making benadering wilt, betonlook keramische tegels bieden u de mogelijkheid om uw buitenverblijf een eigentijdse en stijlvolle uitstraling te geven.

Laat uw dakterras tot leven komen met de moderne charme van betonlook keramische tegels. Ontdek de talloze ontwerpmogelijkheden en creëer een buitenruimte die uw persoonlijke smaak en stijl weerspiegelt, terwijl u geniet van de duurzaamheid en onderhoudsgemak van keramiek.

Een stoere basis voor uw intereur én terras

Ook zijn de betonlook tegels er in tal van soorten, zo passen ze bij elk interieur en kunt u uw woonstijl doortrekken naar uw buitenverblijf. Betonlook tegels hebben een stoere uitstraling, maar passen ook zeker bij een landelijke of klassieke woonstijl. De tegels zijn namelijk tijdloos en hebben een strakke basis door hun neutrale kleuren en afwerking. Betonlook tegels zijn makkelijk te combineren met zowel planten, meubels als stijlen.

Wat we terugzien in interieurstijlen vindt automatisch ook zijn weg naar het buitenverblijf, want we trekken maar al te graag binnen en buiten naar elkaar toe zodat ons wooncomfort wordt geoptimaliseerd. Door deze creatieve woonstijlen door te trekken naar het terras worden binnen en buiten één geheel. En laat een betonlook daar nou een perfecte basis voor zijn!

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn betonlook keramische tegels ook praktisch en duurzaam. Ze zijn bestand tegen slijtage, vorst en verkleuring, waardoor ze ideaal zijn voor buitentoepassingen. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor een zorgeloze en langdurige schoonheid van uw dakterras.

Wilt u meer stijlen bekijken?

TegelPRO biedt een ruime keuze aan verschillende stijlen keramische tegels. Zo vindt u altijd de juiste tegel voor uw situatie.