Dakterras

Een dakterras biedt een prachtig uitzicht en kan een extra leefruimte creëren.

Onze keramische tuintegels zijn uitermate geschikt voor dakterrassen omdat ze licht van gewicht zijn, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Kies bijvoorbeeld voor een strakke en moderne betonlook tegel om uw dakterras helemaal af te maken.

Geniet van uw dakterras!

Een dakterras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. De juiste tegels spelen hierbij een belangrijke rol in het creëren van de gewenste sfeer. Bij TegelPRO vindt u een ruim assortiment aan dakterras tegels die passen bij uw stijl en wensen. Onze keramische dakterras tegels zijn duurzaam, kras- en slijtvast en hebben een anti-slip laag voor uw veiligheid. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen, waardoor u altijd een uniek en aantrekkelijk uitziend dakterras kunt creëren.

Welke stijl
past bij u?

TegelPRO biedt een verscheidenheid aan verschillende stijlen tegels. Zo vindt u altijd de juiste tegel voor uw dakterras.

Het leggen van uw dakterras tegels

  • Zo gaan wij te werk

Het leggen van dakterras tegels vergt een speciale aanpak. Het is belangrijk dat de tegels goed kunnen worden gelegd op het materiaal van uw dakterras en dat het water goed kan worden afgevoerd. Bij TegelPRO geven wij u graag advies over de verwerking van uw dakterras tegels, zodat u verzekerd bent van een mooi en duurzaam resultaat.

Sommige omstandigheden vragen om een andere oplossing. Tegeldragers kunnen dan goed van pas komen. Tegeldragers kunnen ook gebruikt worden waar de ondergrond veel hoogteverschil heeft, dit kan dan worden opgevangen waardoor u toch een vlak terras heeft. Ze zorgen daarnaast voor een goede afwatering en geluidsdemping. TegelPRO biedt tegeldragers in verschillende hoogtes, zodat ze kunnen worden afgesteld per situatie.

Bij TegelPRO bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dakterras tegels en een uitstekende service. Wij adviseren u graag over de toepassing en verwerking van onze keramische dakterras tegels en bieden u een vrijblijvende offerte aan. U bent ook van harte welkom in onze showtuin, waar u ons assortiment kunt bekijken en inspiratie kunt opdoen voor uw nieuwe dakterras. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Professionele installatie voor een prachtig en functioneel dakterras

Het leggen van keramische dakterrastegels vereist specifieke kennis en expertise. Daarom staan onze ervaren TegelPRO’s klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het installatieproces. We zorgen ervoor dat de tegels perfect gelegd worden op het materiaal van je dakterras en dat het water goed kan worden afgevoerd. Voor extra flexibiliteit raden wij tegeldragers aan, waarmee je de hoogte van de tegels kunt aanpassen en een optimale waterafvoer kunt garanderen.

Maak van je dakterras een een prachtige buitenruimte waar je elke dag van kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw dakterras. Geniet van de schoonheid en functionaliteit van keramische dakterrastegels van TegelPRO!

Bekijk onze collecties

Wij hebben zorgvuldig verschillende collecties keramische tegels samengesteld. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste tegel kunt vinden die past bij uw situatie en wensen.

Daarom uw dakterras laten aanleggen door TegelPRO

Geniet van je dakterras dankzij de keramische dakterrastegels van TegelPRO. Onze keramische dakterras tegels zijn de perfecte keuze voor het creëren van een prachtige en duurzame buitenruimte.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige tegels aan tevreden klanten, weten we precies waar we het over hebben als het gaat om keramische tegels voor dakterrassen.

Waarom kiezen voor keramische dakterras tegels? Ten eerste zijn ze buitengewoon duurzaam. Dankzij de hoogwaardige materialen en productietechnieken zijn onze tegels bestand tegen slijtage, krassen en vervaging. Ze behouden hun prachtige uitstraling, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Bovendien zijn ze bestand tegen de invloeden van het weer, zoals regen, zonlicht en vorst, waardoor ze perfect geschikt zijn voor buitentoepassingen.

Een ander belangrijk voordeel van keramische dakterrastegels is hun slipbestendigheid. Veiligheid is een prioriteit bij het ontwerpen van een dakterras, en onze tegels zijn voorzien van een speciale anti-slip laag. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van je buitenruimte, zelfs als het nat is.

Bij TegelPRO begrijpen we dat esthetiek net zo belangrijk is als functionaliteit. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan keramische dakterras tegels in diverse kleuren, patronen en formaten. Of je nu een moderne, strakke look wilt creëren of juist een warme, natuurlijke uitstraling verkiest, we hebben de perfecte tegels voor jouw stijl en smaak!