Collecties:
Cerasun

Uw buitenverblijf is een plek waar u heerlijkt kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Bij het aanleggen van uw terras willen we daarom niet alleen duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen gebruiken, maar ook esthetisch aantrekkelijke tegels. Cerasun biedt een oplossing die aan al deze wensen voldoet.

Cerasun: hoogwaardig keramiek ontmoet duurzaam beton

Cerasun is een geavanceerde oplossing die voldoet aan al uw behoeften voor buitentoepassingen. Deze innovatieve keramiek-beton verbinding biedt talloze voordelen en is zeer gebruiksvriendelijk.

Cerasun tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en worden gebakken bij een temperatuur van 1100°C. Vervolgens worden ze permanent verbonden met een betontegel. Deze keramiek-betonverbinding zorgt voor een sterke basis en een krasbestendige toplaag die minder vatbaar is voor mos en algen.

Bekijk hieronder een greep uit de collectie Cerasun keramische tegels. Wij hebben nog honderden andere tegels op voorraad in onze showtuin. Kom gerust langs om te kijken!

Eenvoudige installatie en kostenëfficient

  • Fabrikant: REDSUN

Wat Cerasun tegels onderscheidt van traditionele keramische tegels is met name de eenvoud van de installatie. In tegenstelling tot keramische tegels hoeven Cerasun tegels niet op een met cement gemengde ondergrond te worden gelegd, maar kunnen ze worden geplaatst op een ondergrond van zand of split, zoals bij betontegels. Dit maakt de verwerking van Cerasun tegels duidelijk goedkoper.

Het ruime aanbod van Cerasun in verschillende natuursteen- en betondesigns en de afmetingen 30x60x4 cm, 40x80x4 cm en 60x60x4 cm biedt u talloze mogelijkheden om aan uw individuele wensen en ideeën te voldoen.

De tegels hebben een hoog eigengewicht, waardoor het mogelijk is om ze met een flexibele, waterdoorlatende voeg te verleggen. Dit voorkomt het reinigen van de voegen en het verwijderen van onkruid. Ook worden de tegels geproduceerd met afstandhouders, om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Het zagen van passtukken is zowel nat als droog mogelijk met het juiste gereedschap.

Cerasun biedt de ideale oplossing voor wie op zoek is naar duurzame, onderhoudsvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke keramische tegels voor buiten.

Realiseer uw droomtuin met Cerasun

Het onderhoud van Cerasun tegels is eenvoudig, omdat keramiek als materiaal uiterst krasbestendig is en gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast zijn deze tegels weerbestendig en kunnen ze alle weersomstandigheden, inclusief neerslag en hoge UV-blootstelling, moeiteloos trotseren.

Met een ruime keuze uit verschillende kleuren en drie verschillende formaten, kunt u met Cerasun tegels uw favoriete tuinplan realiseren. Ongeacht welke kleur u kiest, u kunt vertrouwen op de hoge kleurvastheid van de Cerasun tegels. Ze zijn ook vorstbestendig, waardoor ze zelf bij temperaturen onder het vriespunt hun kwaliteit behouden.

Een ander voordeel van Cerasun tegels is hun zuurbestendigheid. Zelfs bijtende vloeistoffen kunnen geen schade veroorzaken aan het keramische oppervlak. Veiligheid staat ook voorop, aangezien de Cerasun tegels voorzien zijn van een antislipoppervlak dat het risico op uitglijden en vallen vermindert.

Met Cerasun keramische tegels kunt u genieten van een veelzijdige en hoogwaardige buitenruimte die bestand is tegen de elementen, gemakkelijk te onderhouden is en tegelijkertijd esthetisch aantrekkelijk is. Kies uit de ruime selectie kleuren en formaten om de perfecte tegels te vinden die passen bij uw persoonlijke stijl en creëer een buitenomgeving die zowel functioneel als prachtig is.

Wilt u meer collecties bekijken?

TegelPRO biedt een ruime keuze collecties van verschillende fabrikanten. Zo vindt u altijd de juiste tegel voor uw situatie.