Collecties:
Ceramaxx

De Ceramaxx collectie van Michel Oprey & Beisterveld zijn van de hoogste kwaliteit en uiterst maatvast.

Dankzij digitale druktechnologie zijn de design van deze tegels vrijwel niet te onderscheiden zijn van natuursteen, beton en hout. Elk ontwerp is zorgvuldig geselecteerd en exclusief ontwikkeld om een unieke uitstraling te garanderen.

Ceramaxx: hoogwaardig keramiek ontmoet duurzaam beton

De collectie Ceramaxx keramische tegels is samengesteld in samenwerking met gerenommeerde designstudio’s. In dat design proces is ervoor gezorgd dat deze collectie alle denkbare stijlgroepen omvat, zodat voor iedereen een tegel in de gewenste stijl kan worden gerealiseerd.

Omdat wij uiterst kritisch zijn in het selecteren van ons assortiment keramische tegels, en omdat we alleen de beste kwaliteit willen aanbieden, daarom mag de collectie van Ceramaxx niet ontbreken.

Bekijk hieronder een greep uit de collectie Ceramaxx keramische tegels. Wij hebben nog honderden andere tegels op voorraad in onze showtuin. Kom gerust langs om te kijken!

Duurzaamheid en prestaties gecombineerd

  • Fabrikant: Michel Oprey & Beisterveld

Wat Ceramaxx onderscheidt van andere collecties, is de revolutionaire digitale druktechnologie die de tegelmaker in staat stelt designs te creëren die vrijwel niet te onderscheiden zijn van natuursteen, beton en hout.

De Ceramaxx keramische tegels van 3 centimeter dik zijn extreem sterk, waardoor ze niet alleen uitermate geschikt zijn voor buitengebruik zoals uw balkon of terras, maar zelfs voor opritten. Daarnaast kunnen deze tegels veilig worden geplaatst op tegeldragers, zonder enig probleem.

Dankzij hun grote drukbelasting kunnen ze veilig worden geplaatst op een ondergrond van zand, split of stabilisatie, terwijl bij dunne tegels doorgaans een vaste verwerking in de monokorn wordt geadviseerd. Dit betekent dat de verwerking van Ceramaxx 3 cm tegels in de praktijk kostenbesparend kan zijn.

Maar de voordelen van Ceramaxx stoppen hier niet. Deze tegels zijn kleurvast en zullen in de loop der tijd nauwelijks van kleur veranderen. Dankzij het gebruik van een zeer resistent glazuur zijn ze krasbestendig en uitstekend bestand tegen verontreinigingen. Daarnaast zijn Ceramaxx tegels onderhoudsvriendelijk en geschikt voor zware belasting dankzij hun stroeve en veilige R11 classificatie. Met een enorme draagkracht en afstandhouders op elke tegel, bieden ze optimale prestaties en betrouwbare plaatsing. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse maten en bieden ze talloze mogelijkheden voor voegstijlen.

Ceramaxx tegels dragen daarom zeker bij aan onze missie om u te voorzien van hoogwaardige keramische tegels.

Kies Ceramaxx tegels voor elke stijl

Kies voor de duurzaamheid, het gebruiksgemak en de unieke designs van Ceramaxx keramische tegels. Ontdek de veelzijdigheid van deze 3 cm keramische tegelcollectie en creëer een prachtige, functionele buitenruimte die waar u jarenlang van zal genieten.

Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw oprit, tuin of terras, deze Ceramaxx collectie biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit. Vertrouw op de expertise van onze specialisten om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij uw wensen en stijlvoorkeuren. Bij TegelPRO staan onze specialisten klaar om u te adviseren.

Wilt u meer collecties bekijken?

TegelPRO biedt een ruime keuze collecties van verschillende fabrikanten. Zo vindt u altijd de juiste tegel voor uw situatie.