Tegeldragers

Het is niet altijd mogelijk om de keramische tegels direct op de ondergrond te verwerken. Sommige omstandigheden vragen om een andere oplossing. Tegeldragers kunnen dan goed van pas komen.

Tegeldragers kunnen ook gebruikt worden waar de ondergrond veel hoogteverschil heeft, dit kan dan worden opgevangen waardoor u toch een vlak terras heeft.

Flexibiliteit voor uw dakterras

  • Hoogteverschil? Geen probleem!

In sommige gevallen is het nodig om tegeldragers te gebruiken om uw keramische tegels aan te leggen. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit en functionaliteit bij het vormgeven van uw buitenruimte.

Een van de belangrijkste toepassingen van tegeldragers is het opvangen van hoogteverschillen in de ondergrond. Als uw ondergrond niet volledig vlak is, kunnen tegeldragers worden gebruikt om dit hoogteverschil op te vangen en een perfect vlak terras te creëren. Met tegeldragers kunt u de hoogte eenvoudig aanpassen en afstellen, zodat uw tegels gelijkmatig worden geplaatst en een strakke uitstraling krijgen.

Werken met hoogtes

Werken met hoogtes is een cruciaal aspect bij het creëren van een keramisch dakterras of balkon. Daarom hebben wij verschillende tegeldragers die u helpen om de hoogte van uw tegels aan te passen en een optimale waterafvoer te garanderen.

De juiste oplossing voor uw buitenverblijf

Tegeldragers bieden vele voordelen
Naast het egaliseren van hoogteverschillen, bieden tegeldragers ook andere voordelen. Ze zorgen voor een uitstekende afwatering, waardoor regenwater gemakkelijk kan wegstromen en uw buitenruimte droog blijft. Dit is vooral belangrijk op balkons en dakterrassen, waar waterophoping problemen kan veroorzaken. Door gebruik te maken van tegeldragers kunt u genieten van een goed afwateringssysteem dat voorkomt dat water zich ophoopt en schade aanricht.

Een ander voordeel van tegeldragers is de geluidsdemping die ze bieden. Wanneer u keramische tegels direct op de ondergrond plaatst, kan dit resulteren in een verhoogde geluidsweerkaatsing, wat geluidsoverlast kan veroorzaken. Met behulp van tegeldragers wordt het geluid geabsorbeerd en gedempt, waardoor een rustigere en aangenamere buitenruimte wordt gecreëerd.

Gegarandeerd de juiste oplossing voor uw buitenverblijf
Tegeldragers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor u de vrijheid heeft om de ideale hoogte voor uw specifieke situatie te kiezen. Of u nu een balkon, dakterras of ander buitenverblijf wilt inrichten, tegeldragers kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Kortom, tegeldragers bieden flexibiliteit, functionaliteit en esthetische mogelijkheden voor het inrichten van uw balkon, dakterras of buitenverblijf.

TegelPRO adviseert u graag over het gebruik van tegeldragers
Onze TegelPRO’s staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Met hun expertise kunnen ze u begeleiden bij het selecteren van de juiste tegeldragers en het creëren van een prachtige buitenruimte die perfect aansluit op uw smaak en stijl.