Collecties:
GeoCeramica®

Geniet van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen en profiteer van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.

Sinds 2016 is GeoCeramica® absoluut een topper in ons assortiment. Daarom zeggen we dat het de beste keuze is voor buiten!

GeoCeramica®: een unieke combinatie

De perfecte combinatie van keramische tegels en een sterke Stabikorn® ondergrond. Het hoogwaardige Italiaanse keramiek is onlosmakelijk verbonden met de waterdoorlatende Stabikorn® ondergrond met geïntegreerde afstandhouders. Hierdoor is het leggen van deze bestrating eenvoudig en snel, en kan dit tegen lagere kosten dan traditionele keramische tegels. Bovendien zijn deze tegels geschikt voor elk type oppervlak.

GeoCeramica® heeft inmiddels zijn waarde bewezen. Geïntroduceerd in 2016 en nu in 2023 één van de best verkochte tegels van dit moment. En tot volle tevredenheid van alle tuinliefhebbers. We kunnen geen beter bewijs leveren!

Bekijk hieronder een greep uit de collectie GeoCeramica® keramische tegels. Wij hebben nog honderden andere tegels op voorraad in onze showtuin. Kom gerust langs om te kijken!

Een weergaloze schoonheid voor uw buitenverblijf!

  • Fabrikant: Michel Oprey & Beisterveld

GeoCeramica® biedt een uitgebreide collectie keramische tegelseries met meer dan 200 verschillende kleuropties om uit te kiezen. Ontdek bijvoorbeeld de charme van een natuurlijk houtlook terras met het plankformaat van 120x30cm. Of geef uw tuin een levendige uitstraling met de keuze voor een leisteen-, quartz- of granietlook. Deze tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van natuursteen, maar bieden alle praktische voordelen van keramiek. Met GeoCeramica® bent u gegarandeerd van een zorgeloos terras waar u jarenlang van kunt genieten.

Deze bijzondere keramische tegels zijn vervaardigd met Italiaans vakmanschap en bieden een ongeëvenaarde schoonheid. De hoogwaardige eigenschappen van het keramiek zorgen ervoor dat de tegels bestand zijn tegen vlekken, zuren en verkleuring. Ze behouden hun prachtige uitstraling, zelfs onder invloed van de zon, regen en vorst. GeoCeramica® is speciaal ontworpen om langdurig mooi te blijven en u jarenlang te laten genieten van een prachtig dakterras, balkon of ander buitenverblijf.

De verbinding tussen de keramische tegel en de ondersteunende ondergrond is revolutionair. Na jarenlang uitgebreid onderzoek is het de fabrikant gelukt om twee intrinsiek verschillende materialen met elkaar te verbinden. Deze Nederlandse uitvinding wordt GeoCeramica® genoemd en staat voor “keramiek op beton“. De twee materialen zijn permanent verbonden onder alle omstandigheden, zoals vocht, vorst en hitte.

De combinatie van twee verschillende materialen vormt een technische uitdaging, zeker bij decoratieve bestrating. Ten eerste is het een uitdaging om de materialen op een duurzame manier met elkaar te verbinden, en ten tweede om deze verbinding onder alle omstandigheden, zoals vocht, vorst en hitte, in stand te houden. Zo’n constructie leek onmogelijk gezien de verschillende fysieke eigenschappen van beide materialen. De verschillen in krimp en uitzetting leken bijvoorbeeld onoverkomelijk. Dankzij het unieke verbindingscomponent AquaFerm® en de waterdoorlatende Stabikorn® laag is dit echter op een duurzame manier mogelijk gemaakt. Inmiddels met bewezen resultaten en bijna 10 jaar praktijkervaring!

Geniet van langdurige schoonheid met GeoCeramica®

Naast de ongeëvenaarde esthetiek biedt GeoCeramica® ook praktische voordelen. Dankzij de sterke Stabikorn® ondergrond zijn deze tegels uiterst duurzaam en bestand tegen zware belastingen. Ze zijn perfect geschikt voor drukbezochte buitenruimtes, zoals (dak)terrassen, opritten en tuinpaden. Bovendien zorgt de waterdoorlatende Stabikorn® laag ervoor dat regenwater gemakkelijk kan worden afgevoerd, waardoor plassen en gladheid worden voorkomen.

GeoCeramica® is een slimme keuze voor buitenverblijven omdat het een unieke combinatie biedt van schoonheid en functionaliteit. Deze keramische tegels kunnen worden gelegd op een zandbed, waardoor de installatie eenvoudig en snel is. Of u nu een strak en modern ontwerp wilt creëren of juist een rustieke sfeer wilt neerzetten, GeoCeramica® biedt eindeloze mogelijkheden. U kunt kiezen uit diverse stijlen, patronen en kleuren om een unieke en persoonlijke buitenruimte te creëren die perfect aansluit bij uw smaak en levensstijl.

Met GeoCeramica® geniet u van de prachtige uitstraling van keramische tegels gecombineerd met de voordelen van een sterke en duurzame basis. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een onderhoudsarm en langdurig mooi terras. Of u nu wilt ontspannen in uw eigen achtertuin, gasten wilt ontvangen op uw terras of gewoon wilt genieten van de schoonheid van uw buitenruimte, GeoCeramica® staat garant voor een unieke beleving.

Kies vandaag nog voor GeoCeramica® en maak van uw buitenverblijf een ware oase van schoonheid en rust.

Wilt u meer collecties bekijken?

TegelPRO biedt een ruime keuze collecties van verschillende fabrikanten. Zo vindt u altijd de juiste tegel voor uw situatie.