Collecties:
Ceranova

Ontdek de ongeëvenaarde pracht van Ceranova keramische tegels voor uw buitenruimte.

Ceranova is de belichaming van kwaliteit en esthetiek als het gaat om keramische tegels. Met geavanceerde productietechnieken en innovatieve materialen bieden Ceranova keramische tegels een unieke combinatie van schoonheid en functionaliteit.

Ceramaxx: breng uw stijl tot leven

Deze tegels zijn vervaardigd uit 100% keramiek, wat resulteert in een duurzaam en hoogwaardig product. De Ceranova tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en texturen, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft om uw buitenruimte te personaliseren en te transformeren.

Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of een warme, natuurlijke ambiance, Ceranova keramische tegels bieden de perfecte oplossing.

Bekijk hieronder een greep uit de collectie Ceranova keramische tegels. Wij hebben nog honderden andere tegels op voorraad in onze showtuin. Kom gerust langs om te kijken!

Duurzaamheid zonder compromis

  • Fabrikant: Michel Oprey & Beisterveld

Een van de belangrijkste voordelen van Ceranova tegels is hun duurzaamheid en weerbestendigheid. Deze tegels zijn bestand tegen alle weersinvloeden, of het nu gaat om intense zonneschijn, regen, vorst of zelfs zout. Ze behouden hun kleur en structuur, ongeacht de omstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Daarnaast zijn Ceranova keramische tegels krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Dankzij de sterke nabewerking blijven ze er jarenlang als nieuw uitzien, zelfs bij intensief gebruik. U kunt ze moeiteloos schoonmaken met gangbare schoonmaakmiddelen en ze zijn ook bestand tegen zuren, wat zorgt voor een langdurige en zorgeloze levensduur.

Veiligheid is ook een belangrijke overweging bij het kiezen van vloertegels, en Ceranova tegels bieden gemoedsrust met hun anti-slip eigenschappen. Of het nu bij het zwembad, op het terras of op uw balkon is, deze tegels bieden een betrouwbare grip en verminderen het risico op uitglijden.

Moeiteloos een prachtige buitenruimte met Ceranova

Tot slot zijn Ceranova keramische tegels eenvoudig te installeren, dankzij hun geringe dikte van slechts enkele centimeters. Dit maakt ze geschikt voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Met Ceranova kunt u moeiteloos een prachtige en functionele buitenruimte creëren die indruk zal maken op elke bezoeker en waarvan u jarenlang kunt genieten.

Kies voor de ultieme combinatie van schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid met Ceranova keramische tegels. Breng uw visie tot leven en geniet van een ruimte die zowel indrukwekkend als tijdloos is.

Wilt u meer collecties bekijken?

TegelPRO biedt een ruime keuze collecties van verschillende fabrikanten. Zo vindt u altijd de juiste tegel voor uw situatie.